Het hersteltelefoonnummer in je Wix-account toevoegen en bijwerken

Leestijd 2 minuten
Als je een bevestigd hersteltelefoonnummer toevoegt, kun je je Wix-account herstellen als je problemen hebt met inloggen.
Als je bijvoorbeeld je wachtwoord niet meer weet en geen toegang hebt tot het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld, kun je je wachtwoord niet opnieuw instellen via e-mail. Je kunt je hersteltelefoonnummer gebruiken om in plaats daarvan een eenmalige sms-code te krijgen om in te loggen.
Tip:
Als je het e-mailadres van je Wix-account bent vergeten, kun je het proberen te vinden met behulp van onze e-mailzoeker.
In dit artikel lees je meer over:

Een hersteltelefoonnummer toevoegen

Je kunt een hersteltelefoonnummer toevoegen en bevestigen in het Accountinstellingen-gedeelte van het dashboard van je website.

Om een hersteltelefoonnumer toe te voegen:

1. Ga naar je Accountinstellingen in je Wix-account.
  2. Scrol omlaag naar Login info
  3. Klik naast Hersteltelefoonnummer op Telefoonnummer toevoegen.
Een hersteltelefoonnummer toevoegen aan de inloggegevens van je account
  1. Voer je mobiele telefoonnummer in.
  2. Klik op Ok.
  3. Voer de bevestigingscode in die naar je mobiele telefoon is verzonden.
  4. Klik op Bevestigen.

Het bijwerken van je hersteltelefoonnummer

Je kunt je hersteltelefoonnummer bijwerken in het Accountinstellingen-gedeelte van het dashboard van je website.

Om je hersteltelefoonnummer bij te werken:

1. Ga naar je Accountinstellingen in je Wix-account.
  2. Scrol omlaag naar Login info.
  3. Klik naast je hersteltelefoonnummer op Bewerken.
  4. Voer je nieuwe nummer in.
  5. Klik op Ok.
  6. Voer de bevestigingscode in die naar je mobiele telefoon is verzonden.
  7. Klik op Bevestigen.