Handmatig contacten toevoegen

Leestijd 1 minuten
Voeg handmatig iemand toe aan je lijst met contactpersonen. Dit kunnen mensen zijn met wie je zaken wilt doen, abonnees voor je e-mailcampagnes of klanten die je persoonlijk ontmoet.

Om handmatig een contactpersoon toe te voegen:

1. Ga naar je Contactenlijst
  2. Klik rechtsboven op Contact aanmaken.
  3. Voer de voor- en achternaam, het e-mailadres, het telefoonnummer en het fysieke adres van de contactpersoon in.
  4. (Optioneel) Klik op de uitvouwpijl onder het E-mail-veld om een abonneestatus te selecteren:
  1. (Optioneel) Klik op Nieuw veld toevoegen om meer velden toe te voegen. Je kunt een van de bestaande extra velden kiezen of een eigen nieuwe veld aanmaken:
    • Extra velden: Selecteer een veld in het dropdownmenu om het aan je contactpersoon toe te voegen.
    • Nieuwe velden:
      1. Klik op Nieuw veld
      2. Klik op het Veldtype-dropdownmenu om het relevante type informatie te selecteren: tekst, nummer, datum of URL.
      3. Voer de naam van het nieuwe veld in.
      4. Klik op Toevoegen.
  2. Klik op Opslaan.
En nu?
Open de contactkaart van je nieuwe contactpersoon door hun naam te selecteren in de lijst met contactpersonen. Hier kun je labels toevoegen, bijlagen uploaden en notities en taken voor deze contactpersoon toevoegen.