Google Workspace: MX-records voor Google Workspace toevoegen aan je Wix-account

Leestijd 1 minuten
Wanneer je een zakelijk e-mailadres van Google Workspace koopt bij Wix, worden de MX-records automatisch toegevoegd aan de DNS-records van je domein (tenzij deze gekoppeld is via doorverwijzing (pointing)). Als je je MX-records hebt gewijzigd of een zakelijk e-mailadres buiten Wix hebt gekocht, voeg je de Google Workspace MX-records toe vanaf je Domeinen-pagina.
Belangrijk:
Als je je domein hebt gekoppeld doorverwijzing (pointing) moet je de MX-records van Google Workspace toevoegen bij je domein-host (niet Wix).

Om de Google Workspace MX-records aan je domein toe te voegen:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer DNS Records beheren.
Menu met DNS-opties
  1. Klik op het dropdownmenu en selecteer Google Workspace
  2. Klik op Koppel je zakelijke e-mail.