Google Workspace: Een zakelijk e-mailadres koppelen voor een domein dat naar Wix wijst

Leestijd 1 minuten
Als je je domein via doorverwijzing (pointing) aan Wix hebt gekoppeld en je een Google Workspace-postvak hebt aangeschaft, moet je de Google Workspace MX-records toevoegen aan je domeinhostaccount (niet Wix) om je postvak te koppelen.
Belangrijk:
Instructies voor het toevoegen van MX-records verschillen per domeinhost. Neem contact op met je domeinhost als je hulp nodig hebt bij het toevoegen van de Google Workspace MX-records.

Om Google Workspace te koppelen voor een domein dat is verbonden via doorverwijzing (pointing):

1. Log in op je domeinhostaccount waar je DNS-records worden beheerd.
  2. Voeg de volgende MX-records toe aan je DNS-instellingen:
Naam/host/alias
Time to Live (TTL*)
Record type
Prioriteit
Waarde/antwoord/bestemming
Leeg of @
3600
MX
1
ASPMX.L.GOOGLE.COM.
Leeg of @
3600
MX
5
ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
Leeg of @
3600
MX
5
ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
Leeg of @
3600
MX
10
ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
Leeg of @
3600
MX
10
ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
Opmerking over TTL
Zodra de MX-records correct zijn ingesteld, raadt Google aan de TTL-waarde te wijzigen naar 86400.
Klik hier voor meer informatie van Google over Google Workspace MX-records.