Google Workspace: Het aantal gebruikers van je jaarlijkse zakelijke e-mailabonnement verminderen

Leestijd 1 minuten
Als je meerdere zakelijke e-mails van Google Workspace met een jaarabonnement hebt en je abonnement wilt verminderen door een of meer postvakken op te zeggen (verwijderen), volg dan de onderstaande stappen.
Belangrijk:
Deze instructies gelden alleen voor het verlagen van een jaarlijks abonnement. Als je een Maandabonnement hebt, klik dan hier voor de relevante instructies.

Stap 1| Verwijder het e-mailadres van de gebruiker

1. Ga naar je Zakelijke e-mail en selecteer de relevante zakelijke e-mail.
  2. Klik rechts op Beheren via Google.
  3. Log in op je Google Workspace-account.
  4. Klik op Gebruikers.
  5. Schakel het selectievakje naast de relevante gebruiker in.
  6. Klik bovenaan de lijst op Meer
  7. Klik op Geselecteerde gebruikers verwijderen.
Tip:
Als de gebruiker die je moet verwijderen een Workspace-beheerdersstatus heeft, moet je hun beheerdersstatus intrekken voordat je hun account verwijdert.

Stap 2 | Neem contact op met de Wix Klantenservice

Als je stap 1 hebt voltooid, neem dan contact op met de klantenservice van Wix en wij zullen de nodige aanpassingen maken in ons facturatiesysteem, zodat je voortaan alleen nog gefactureerd wordt voor de resterende zakelijke e-mails.