Google Ads via Wix: Automatische verlenging uitschakelen

Leestijd 3 minuten
Google Ads-abonnementen worden elke maand automatisch verlengd om onderbreking van je campagne te voorkomen. Je kunt automatische verlenging uitschakelen als je je abonnement na de huidige cyclus niet wilt behouden.
Belangrijk:
Je campagne stopt niet meteen als je automatische verlenging uitzet. Live campagnes blijven actief, zelfs nadat het abonnement is verlopen, als er voldoende advertentietegoed in het account over is. Als je niet wilt dat je campagne wordt uitgevoerd met advertentietegoed, pauzeer of beëindig je je campagne en schakel je automatische verlenging uit.

Automatische verlenging uitschakelen voor Google Ads via Wix

Je kunt automatische verlenging uitschakelen vanaf je abonnementenpagina in je Wix-account. Hier kun je je abonnement ook op elk moment opnieuw activeren.

Om automatische verlenging uit te schakelen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Zoek de relevante website en klik rechts van het abonnement waarop Google Ads staat op Meeracties  .
  3. Klik op Google Ads opzeggen.
Een screenshot van de Premiumpakketten-pagina waarop Google Ads opzeggen is geselecteerd.
  1. Selecteer Abonnement opzeggen en geef een reden voor opzegging op.
  2. Klik op Abonnement opzeggen om te bevestigen.
Zodra je abonnement afloopt, wordt het niet verlengd. Als je advertentiecampagne echter nog steeds actief is en er voldoende advertentietegoed over is in je account, wordt de advertentie op het advertentietegoed weergegeven totdat er geen tegoed meer over is. Om je advertentietegoed te bewaren, pauzeer of beëindig je je campagne.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het uitschakelen van automatische verlenging.