Gegevens over foutmeldingen

Leestijd 1 minuten
Als je foutmeldingen krijgt terwijl je je Editor gebruikt, volg dan de instructies in het bericht en gebruik de Wix Technische Assistant om het probleem op te lossen.
Ontvang je nog steeds foutmeldingen? Neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • De specifieke fout die je krijgt, inclusief een screenshot van de fout.
  • Je Wix-gebruikersnaam of e-mailadres.
  • Je domeinnaam en websitenaam.
  • Je besturingssysteem (bijv. macOS Mojave, Windows 10).
  • De verschillende browsers en browserversies die je hebt geprobeerd.
    Let op: Ga naar whatismybrowser.com om te achterhalen welke browserversie je gebruikt.
  • Je geografische locatie en welke internetprovider (ISP) je gebruikt.
  • Welke beveiligingsprogramma's voor het internet er op je computer zijn geïnstalleerd (bijv. antivirus, firewall).
  • Welke stappen voor probleemoplossing je al hebt geprobeerd.