Foutmelding: Standaard e-mailclient is niet correct geïnstalleerd

Leestijd 1 minuten
Als je een foutmelding ontvangt dat je standaard e-mailclient niet correct is geïnstalleerd, ervaar je een lokaal probleem met betrekking tot de e-mailconfiguratie van je browser of computer.

Dit probleem doet zich voor wanneer je op een e-maillink van je live website klikt als je geen gedefinieerde standaard e-mailclient voor je apparaat hebt.

Om dit probleem op te lossen, definieer je een standaard e-mailclient:

Klik hieronder om meer te lezen over standaard e-mailclients voor elke browser:
Belangrijk:
Wix ondersteunt IE11 niet langer voor de Editor, ADI of voor live websites. Wij raden aan om een van onze ondersteunde browsers te gebruiken om je website te bekijken en te bewerken.  Lees meer
Let op:
  • Dit probleem is gelokaliseerd op je computer en zou geen invloed moeten hebben op je bezoekers, tenzij ze ook geen standaard e-mailclient hebben ingesteld. Om dit probleem te voorkomen, raden we aan om je e-mailadres op je website weer te geven en een contactformulier te gebruiken
  • Als je geen e-mailclient op je apparaat hebt ingesteld, zul je dit probleem ervaren wanneer je op 'mailto:'-links op websites (niet alleen Wix-websites) klikt.