Facebook-advertenties: Een campagne bewerken

Leestijd 2 minuten
Bewerk je campagne vanuit de Campagne acties-dropdown. Bewerk je advertentie-inhoud, wijzig je doelgroep en update je maandabonnement.
Belangrijk:
  • Als je wijzigingen aanbrengt aan je campagne, moet deze het beoordelingsproces van Facebook opnieuw doorlopen. Je advertenties zijn niet live op Facebook tijdens deze beoordeling. Lees meer
  • Als je het campagnebudget wilt wijzigen, betaal je het nieuwe bedrag direct, ongeacht waar je je in je abonnementsperiode bevindt. Lees meer

Om je campagne te bewerken:

1. Ga naar Facebook-advertenties op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Campagneacties-dropdownmenu.
  3. Klik op Campagne bewerken.
  1. Keer terug naar Beoordelen en lanceren in de campagne-instellingen om wijzigingen aan te brengen. Klik naast het gedeelte waar je updates wilt aanbrengen op Bewerken.
  1. Wanneer je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, klik je op Wijzigingen doorvoeren.
  2. Klik in de pop-up op Wijzigingen doorvoeren om te bevestigen. Je advertenties zullen nog niet meteen live zijn op Facebook omdat de wijzigingen eerst voor beoordeling naar Facebook gaan.
Heb je wat inspiratie voor je Facebook-advertentie nodig?