Een Wix Payments-account aanmaken

Leestijd 1 minuten
Met Wix Payments kun je verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, Apple Pay, Google Pay, 'Koop nu, betaal later' en meer, rechtstreeks via je website accepteren; allemaal beheerd vanuit een uniform dashboard.
Voordat je begint:
Om betalingen op je website te accepteren moet je:

Om een Wix Payments-account aan te maken:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Wix Payments op Koppelen.
    Let op: Wix Payments is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
het koppelen van Wix Payments,
  1. Schakel de betaalmethoden die je via Wix Payments wilt accepteren in en klik op Doorgaan.
  2. Klik op Instellen voltooien
  3. Selecteer een optie onder Bedrijfstype:
    • Particulier/eenmanszaak: Selecteer deze optie als je als particulier zaken doet en je je persoonlijke gegevens en de beschrijving van je bedrijf invult.
    • Partnership/Ltd/Liability Co./Corporation/NGO: Selecteer deze optie als je zaken doet als een bedrijf en vul zowel je bedrijfsinformatie als je persoonlijke gegevens in.
    • Regionale accounttypen: In sommige Europese landen kunnen andere bedrijfstypen worden geselecteerd die overeenkomen met lokale bedrijfsdefinities.
  4. Vul je gegevens in
    • Identificatie-informatie
    • Adres
    • Bankgegevens
    • Bedrijfsgegevens
    • Bedrijfsomschrijving
  5. Klik op het selectievakje om de algemene voorwaarden en servicekosten te accepteren.
  6. Klik op Verzenden.
Let op:
Nadat je je gegevens hebt ingediend, moet je een verificatieproces doorlopen.