Een Premiumpakket wijzigen

Leestijd 2 minuten
Als je een Premiumpakket hebt gekocht, kun je op elk moment overstappen naar een ander Premiumpakket (van dezelfde duur).
Je kunt het bijvoorbeeld als volgt wijzigen:
  • Van een maandelijks Unlimited- naar een maandelijks Combo-pakket
  • Van een jaarlijks Business Unlimited- naar een jaarlijkse Unlimited-pakket

Om je Premiumpakket te wijzigen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogramnaast het betreffende Premiumpakket.
  3. Klik op Pakket wijzigen.
  1. Selecteer het pakket dat je wilt wijzigen.
  2. Volg de stappen op het scherm, afhankelijk van je keuze van pakketwijziging.
Veelgestelde vragen
Klik hier om enkele veelgestelde vragen over dit onderwerp te bekijken.

Belangrijk:
Er zijn enkele uitzonderingen waar de bovenstaande instructies niet van toepassing zijn. Als je een van de volgende dingen probeert te doen, volg dan de alternatieve instructies hieronder.
  • Het wijzigen van een pakket dat is overgezet vanuit een ander account
  • Als de Pakket wijzigen-knop om een andere reden niet verschijnt