De abonnementsperiode van je pakket wijzigen

Leestijd 1 minuten
Wijzig de abonnementsperiode van je Premiumpakket of Studio-pakket als dat nodig is. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen op een contract voor kortere termijn, of de kostenvoordelen van een pakket voor de langere termijn te ontvangen.
Belangrijk
  • Als je overstapt naar een kortere abonnementsperiode, schakelt je factureringscyclus over naar de datum waarop je huidige cyclus eindigt.
  • Als je overschakelt naar een langere abonnementscyclus, wordt de upgrade onmiddellijk van kracht. Aan de hand van de resterende tijd van je huidige abonnement worden kosten in mindering gebracht voor je nieuwe abonnement. Lees meer over hoe het tegoed wordt berekend bij het upgraden van je pakket.

Om je abonnementsperiode te wijzigen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende pakket op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Factureringscyclus wijzigen.
Een screenshot die laat zien hoe je de factureringscyclus voor een Wix Premiumpakket wijzigt
  1. Selecteer je nieuwe factureringscyclus.
  2. Klik op Doorgaan.
  3. Controleer je factuurgegevens en klik op Bevestigen.