Een jaarlijks pakket kopen

Leestijd 2 minuten
Onze jaarlijkse Premiumpakketten en Studio-pakketten bieden grote besparingen ten opzichte van onze maandelijkse pakketten. Met dit abonnement wordt één keer per jaar het bedrag voor het hele jaar in rekening gebracht.

Upgraden naar een jaarlijks pakket

Je kunt je website op elk moment upgraden vanuit je Wix-account om te profiteren van alle voordelen en functies van een jaarpakket.
Belangrijke informatie over website-upgrades:
  • Website-upgrades zijn slechts geldig voor één website. Om meerdere websites in je Wix-account te upgraden, moet je meerdere pakketten kopen.
  • Pakketten worden automatisch verlengd, zodat je website nooit downtime ervaart. Je kunt de automatische verlenging uitschakelen als je niet wilt dat je pakket wordt verlengd. Zorg ervoor dat je dit doet na de eerste proefperiode van 14 dagen, anders wordt je pakket onmiddellijk opgezegd.

Om te upgraden met een jaarlijks pakket:

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer Jaarlijks en klik op Naar betaalpagina.
Een screenshot met de optie voor de jaarlijkse factureringscyclus op de upgradepagina.
  1. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Let op:
Na het indienen van je aankoop, kan je bank vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over jaarlijkse pakketten.