Een pagina-URL wijzigen nadat je je website-URL's bijgewerkt hebt

Leestijd 1 minuten
Als je je pagina-URL wijzigt nadat je je website-URL's bijgewerkt hebt, wordt de nieuwe URL behandeld als een nieuwe pagina en werkt je oude pagina niet meer.
Dit betekent dat alle bestaande links naar de oude pagina-URL die je eerder op social media hebt gedeeld, niet meer werken en dat je bestaande SEO-ranking voor de pagina verloren gaat. Dit komt omdat zoekmachines een andere URL altijd als een nieuwe pagina behandelen.
Je kunt ervoor kiezen om Wix automatisch een omleiding te laten maken voor je pagina wanneer je de URL-slug update, of om de URL Omleidingsmanager te gebruiken om handmatig je eigen omleiding te maken
Belangrijk:
Om 301-omleidingen in te stellen, moet je je website upgraden naar een Premiumpakket en een domein verbinden aan je website.