Een nog niet actieve app toevoegen vanuit de Wix-appmarkt

Leestijd 2 minuten
Je kunt apps aan je website toevoegen vanuit de Wix-appmarkt in je Editor, het dashboard van je website of de Wix Owner-app
Als je een app toevoegt vanaf het dashboard van je website of vanuit de Wix Owner-app, moet je deze mogelijk ook toevoegen in de Editor van je website.
Als je een nog niet actieve app hebt die je moet toevoegen, zie je een waarschuwingsballon in de Editor van je website. Volg de onderstaande stappen om een nog niet actieve app aan je website toe te voegen.

Om een nog niet actieve app toe te voegen:

1. Ga naar de Wix-appmarkt:
    • Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram .
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram .
  2. Klik linksonder op Apps beheren.
  1. Klik op Toevoegen aan website naast de betreffende app.