Een app die in behandeling is toevoegen in je Editor

Leestijd 3 minuten
Je kunt apps aan je website toevoegen vanuit de Wix Appmarkt in je Editor, het dashboard van je website of de Wix Owner-app
Sommige apps die je toevoegt vanaf je dashboard of de Wix Owner-app, moeten ook worden toegevoegd in de Editor van je website. Je ziet een melding in de Editor van je website als je een app in behandeling hebt die je moet toevoegen.

Om openstaande apps in je Editor te beheren:

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Klik linksonder op Apps beheren.
Een screenshot met de optie om apps te beheren.
  1. Klik naast de betreffende app op Instellen voltooien of Toevoegen aan website.
Een screenshot met de optie om de installatie van een app die in behandeling is te voltooien.