Een GoDaddy-domein aan Wix koppelen via doorverwijzing (pointing)

Leestijd 3 minuten
Koppel je GoDaddy-domein aan Wix door je DNS-records in GoDaddy bij te werken.
Houd er rekening mee dat Wix, wanneer gekoppeld via doorverwijzing (pointing), je niet kan helpen bij het beheren van je DNS, omdat de records worden gehost bij GoDaddy. Je moet contact opnemen met GoDaddy als je hulp nodig hebt met je DNS.
Als alternatief kun je je domein vian naamservers koppelen om je DNS-records in je Wix-account te beheren. Lees meer over de verschillen tussen de koppelingsmethoden.
Voordat je begint:
Om je GoDaddy-domein via doorverwijzing aan Wix te koppelen, moet je:
  1. Je website hebben geüpgraded met een Premiumpakket
  2. Een domein aan je Wix-account toegevoegd hebben

Om je GoDaddy domein te koppelen via doorverwijzing (pointing):

1. Log in op je GoDaddy-account.
  2. Klik rechtsboven op het gebruikersprofiel-pictogram en selecteer My products
  1. Klik recht van je domein op DNS
  2. Werk de A-record met @ in de Name-kolom bij.
5. Werk de CNAME-record met www in de Name-kolom bij.
Let op:
Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen wereldwijd zijn gepropageerd (live worden). Lees meer over domeinpropagatie.