Een domein uit je Wix-account verwijderen

Leestijd 1 minuten
Als je een domein dat je buiten Wix gekocht hebt niet langer nodig hebt in je Wix-account, kun je het verwijderen.
Belangrijk:
Je kunt een bij Wix gekocht domein niet verwijderen. Alleen domeinen die elders zijn gekocht, kunnen uit je account worden verwijderd.

Om een domein uit je account te verwijderen:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogram  naast het betreffende domein en selecteer Verwijderen van Wix.
  1. Klik op Domein verwijderen.
  2. Als je domein ergens anders wordt gehost, neem dan contact op met je domeinhost en vraag hen om je domein los te koppelen van de naamservers van Wix of om het weg te wijzen van het IP-adres van Wix.