Een contactenlijst filteren

Leestijd 2 minuten
Pas filters toe op je contactenlijst om snel de contacten te vinden die je nodig hebt. Filter contacten op label, abonnementsstatus, laatste activiteit en meer.

Wanneer je klaar bent met filteren, sla je je aangepaste weergave op zodat je deze groep contactpersonen gemakkelijk weer kunt openen.
Lees in dit artikel meer over:

Manieren waarop je je contacten kunt filteren

Om een specifieke groep contacten te bekijken, kun je een of meer filters toepassen op je contactenlijst. Sommige filters hebben rechtstreeks betrekking op apps die je hebt geïnstalleerd of acties die op je website zijn ondernomen. De filters die je ziet kunnen dus verschillen, afhankelijk van hoe je je website gebruikt.

Sommige filters bevatten secundaire filters. Als je bijvoorbeeld Land/regio filtert op Verenigde Staten, verschijnt een verdere Selecteer staten/regio's -dropdown.
Tip:
Als je aanvullende informatie met betrekking tot je contacten wilt opslaan, kun je een aangepast veld aanmaken (bijvoorbeeld geboortedatum). Zodra je aangepaste veld is aangemaakt, zal het verschijnen als een filteroptie.

Filter je contacten op basis van de door jou gekozen criteria.

Om filters toe te passen op een zoekopdracht:

1. Ga naar Contacten op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Filteren en selecteer uit de beschikbare opties de manieren waarop je je contacten wilt filteren.
  3. Klik op Klaar.
Een screenshot van het contactfilterpaneel.

De aangepaste weergave opslaan en beheren

Wanneer je de door jou gekozen filters hebt toegepast, sla je je aangepaste weergave op zodat je er op elk moment naar kunt terugkeren. Het opslaan van een weergave bewaart je filters, aangepaste kolommen en sortering.

Om je aangepaste weergave op te slaan of te beheren:

1. Ga naar Contacten op het dashboard van je website.
  2. Filters toepassen (zie hierboven).
  3. Wanneer je klaar bent, klik je bovenaan je contactenlijst op Weergave beheren .
  4. Kies wat je wilt doen:
    • Als je al een versie van deze weergave hebt opgeslagen, klik je op Wijzigingen opslaan om je wijzigingen op te slaan.
    • Klik op Als nieuwe weergave opslaan om het als nieuwe weergave op te slaan.
    • Klik op Naam wijzigen om de naam van deze weergave te wijzigen.
    • Klik op Als standaardweergave instellen om deze weergave te zien wanneer je je contactenlijst opent.
    • Klik op Verwijderen om deze weergave te verwijderen.
Alle weergaven die je opslaat, zijn toegankelijk wanneer je op de dropdown boven je contactenlijst klikt.