Editor X: Elementen toevoegen

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Elementen zijn het belangrijkste deel van je website. Ze vormen je inhoud en bevatten tekst, knoppen, formulieren, afbeeldingen, enzovoort.

Lees meer over:

Een element toevoegen

Voeg elementen toe vanuit het Toevoegen-paneel op de bovenste balk. De elementen zijn opgesplitst in categorieën in het Toevoegen-paneel, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Om elementen toe te voegen:

1. Klik bovenaan de Editor op het Toevoegen-pictogram.
  2. Klik op een categorie.
  3. Klik op een subcategorie.
  4. Klik op een element of sleep het naar je pagina.

Soorten elementen

De elementen in het Toevoegen-paneel zijn opgesplitst in categorieën om het gemakkelijker te maken te vinden wat je zoekt.
  • Snel toevoegen: Bouw efficiënter en sneller met behulp van deze algemene elementen, in plaats van elke keer in het Toevoegen-paneel te zoeken naar wat je nodig hebt.
  • Indeling-tools: Gebruik deze containers met geïntegreerde flex-technologie om elementen te groeperen.
  • Tekst: Laat bezoekers weten waar je website over gaat door tekstelementen toe te voegen.
  • Knoppen: Moedig je bezoekers aan om te communiceren met je website met functionele en verbluffende knoppen.
  • Menu: Voeg verschillende menu's toe aan je website om bezoekers te helpen navigeren.
  • Media: Voeg media toe aan je website om deze tot leven te brengen.
  • Decoratief: Versier je website met deze prachtig ontworpen elementen.
  • Formulieren: Laat bezoekers contact met je opnemen en de antwoorden verzamelen in een tabel.
  • Embed en social: Voeg social media-pictogrammen toe zodat je bezoekers direct toegang hebben tot je sociale netwerken.
  • Blog: Maak een blog en bouw een online community met mensen die jouw passie delen.
  • Webshop: Zet een online winkel op om je producten te verkopen.
  • Boekingen: Voeg een boekingssysteem toe om je klanten diensten te laten boeken en betalen.
  • Evenementen: Creëer en beheer evenementen op je website.
  • Leden: Sta bezoekers toe om lid te worden en toegang te krijgen tot hun privéaccount op je website.
  • Onderdelen: We hebben talloze prachtige vooraf ontworpen pagina-onderdelen om je te helpen bij het bouwen van je website. Deze voorinstellingen zien er goed uit op alle schermformaten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het aanpassen van ze voor elk breekpunt.
  • CMS (Content Management System): Beheer je website efficiënter door inhoud in verzamelingen te maken en op te slaan.