Editor X: De gezondheid van je website controleren

Leestijd 9 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Gebruik de Site Checker om te zoeken naar problemen die we aanraden op je hele website op te lossen, zodat je bezoekers een ideale ervaring hebben. Het scant automatisch de hele pagina om problemen te vinden met betrekking tot de verschillende breekpunten, toegankelijkheid, beveiliging en nog veel meer.

Stap 1 | Ga naar de Site Checker

Je kunt de Site Checker eenvoudig openen wanneer je wilt scannen op problemen. Om te beginnen, ga je naar de pagina die je wilt controleren en klik je bovenaan Editor X op het Site Checker-pictogram.

Om de Site Checker te openen:

1. Klik bovenaan Editor X op Tools
  2. Selecteer Site Checker om deze in te schakelen.
  3. Klik op het Site Checker-pictogramdat bovenaan Editor X is toegevoegd.
  4. (In de Site Checker) Kies een tabblad afhankelijk van wat je wilt controleren:
    • Pagina: Scan de specifieke pagina die je aan het bewerken bent op problemen met het ontwerp, toegankelijkheid en meer.
    • Website: Scan je website op mogelijke beveiligingsproblemen.
  5. Klik op Pagina controleren.
Zie je het Site Checker-pictogram niet?
Klik bovenaan in Editor X op Tools en selecteer Site Checker om het in te schakelen.

Stap 2 | Bekijk de gedetecteerde problemen

Zodra de Site Checker klaar is met het scannen van je pagina, kun je een lijst zien met alle problemen die zijn gedetecteerd. Als je op een probleem klikt, zie je waar het zich op de pagina bevindt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen: het probleem oplossen of negeren als het niet relevant is voor je ontwerp.

Om problemen te bekijken en af te handelen:

1. (In de Site Checker) Wijs een probleem aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  2. Klik op Probleem bekijken om het op je website te bekijken.
  3. Los het gedetecteerde probleem op met de beschikbare opties. Klik hieronder op een probleem om te lezen hoe je het kunt oplossen:

Stap 3 | Controleer nogmaals om problemen op te lossen

Ben je klaar met het bekijken van een probleem op deze pagina? Laat de Site Checker het opnieuw scannen, zodat de problemen die je hebt opgelost van de lijst kunnen worden verwijderd.

Om een probleem te controleren en op te lossen:

1. (In de Site Checker) Wijs het probleem opnieuw aan.
  2. Klik op het Opnieuw controleren-pictogram.
Wil je de hele pagina opnieuw scannen?
Klik onderaan het Site Checker-paneel op Opnieuw controleren.