E-mailmarketing: De voettekst van je campagne aanpassen

Leestijd 3 minuten
Personaliseer de voettekst van je e-mailcampagne om je bedrijfsinformatie en branding te benadrukken. Voeg je adres, telefoonnummer, sociale netwerken toe en nodig mensen uit op mobiel om lid te worden van je leden-app.
Voorbeeld van een aangepaste voettekst voor e-mailcampagnes
Lees in dit artikel meer over:

Wijzig de voettekst van je e-mailcampagne om je adres, telefoonnummer, sociale netwerken en meer weer te geven.

Om de voettekst van je campagne aan te passen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik naast een bestaande campagne op Bewerken of maak een nieuwe campagne.
  3. Klik op de voettekst onderaan je campagne.
  4. Selecteer het tabblad dat je wilt aanpassen:
5. Klik op Toepassen.
De voettekst van een e-mailcampagne bewerken met behulp van het Voettekst-paneel

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het aanpassen van je voettekst.