Dine by Wix: Klanten uitnodigen voor je website

Leestijd 2 minuten
Laat je restaurantbedrijf en community groeien door klanten uit te nodigen voor je website op de Dine by Wix-app.

Wanneer je een uitnodiging naar klanten stuurt, ontvangen ze een link om de Dine by Wix-app te downloaden. Van daaruit kunnen ze in contact komen met je restaurant en online community, op de hoogte blijven van je restaurantnieuws en bestellingen plaatsen via Dine by Wix.
Belangrijk:
Het beheer van je restaurantwebsite op Dine by Wix doe je in de Wix Owner-app.

Om klanten uit te nodigen voor je website op de Dine by Wix-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Site en app-pictogram.
  3. Tik onder Leden-app op Leden uitnodigen.
  1. Selecteer een optie:
Tip:
Je klanten kunnen ook anderen uitnodigen vanuit de Dine by Wix-app.