Dine by Wix: De app downloaden

Leestijd 1 minuten
Vanuit de Dine by Wix-app kunnen je klanten onderweg communiceren met je restaurant. Ze kunnen lid worden van de restaurantgemeenschap van je website, gemakkelijk eten bestellen voor afhalen of bezorgen, menu's bekijken, reserveringen maken en op de hoogte blijven; allemaal rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat. Lees meer
Je leden kunnen Dine by Wix gratis downloaden en gebruiken door de app te zoeken in de relevante app store of door de directe downloadlinks te gebruiken.

Om de Dine by Wix-app te downloaden:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android):
  2. Typ 'Dine by Wix' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
Je kunt de Dine by Wix-app ook rechtstreeks naar je telefoon downloaden via deze links: