De Wix Hit Counter-app toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Laat je bezoekers zien hoeveel mensen je website bezoeken met de Wix Hit Counter-app. Je teller houdt je websiteverkeer in realtime bij en je kunt ervoor kiezen om alle websitebezoeken of bezoeken van unieke bezoekers te tonen.

Je kunt kiezen of je de teller op één pagina of op alle pagina's van je website wilt weergeven, en je kunt de teller aanpassen aan het uiterlijk van je website.
Een screenshot van een Wix-website met een Wix Hit Counter.

Stap 1 | Voeg de Wix Hit Counter toe aan je website

Voeg de gratis Wix Hit Counter-app toe aan je website vanuit de Wix Appmarkt in de Editor.

Om de teller aan je website toe te voegen:

1. Ga in je Editor naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarkt.
  2. Typ 'Wix Hit Counter' in de zoekbalk en klik op de app.
  3. Klik op Toevoegen. Als je op meerdere Wix-websites werkt, selecteer je de relevante website en klik je op Toevoegen.
Een screenshot van Wix Hit Counter in de Wix Appmarkt.

Stap 2 | Wijzig je tellerinstellingen

Kies het nummer waarop je teller begint en of de teller alle bezoeken of unieke bezoekers toont.

Om je tellerinstellingen te wijzigen:

1. Klik in de Editor op de teller.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
Een screenshot van de Wix Editor met een Wix Hit Counter. De teller-instellingen zijn open en het Instellingen-tabblad is gehighlight.
  1. Stel je teller in met behulp van de opties:
    • Teller begint op: Voer een getal in tussen 1 en 9999. De teller begint bij dit nummer. Belangrijk: Je kunt het startnummer maar één keer instellen.
    • Aantal: Selecteer welke hits de teller moet tellen:
      • Alle hits: Elk bezoek aan je website wordt geteld.
      • Unieke bezoekers: Bezoekers worden slechts één keer geteld, ongeacht hoe vaak ze je website bezoeken.

Stap 3 | Pas je teller aan

Kies de indeling en het ontwerp van je teller en voeg een animatie toe om de aandacht van je bezoekers te trekken.
  • In Ontwerp kun je het lettertype en de kleur van de cijfers, de achtergrondkleur en de hoekradius wijzigen.
  • In Animatie kun je verschillende animaties selecteren voor je teller en cijfers.
Een screenshot van de Wix Editor met een Wix Hit Counter. De Instellingen zijn geopend, met de Indeling-, Ontwerp-, en Animaties-tabbladen gehighlight

Om je teller aan te passen:

1. Klik in de Editor op de teller.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik om stappen uit te vouwen om je indeling, ontwerp en animatie aan te passen: