De Wix Fotostudio

Leestijd 3 minuten
Welkom bij de Wix Fotostudio! Vanaf hier kun je je geüploade afbeeldingen bewerken en verbeteren.
Klik op een pictogram aan de linkerkant om te beginnen.

Bijsnijden

Snijd je afbeeldingen bij zodat alleen delen ervan worden weergegeven of pas het formaat naar eigen wens aan. Kies uit voorgedefinieerde of aangepaste formaten en hoeken, en maak spiegelbeelden met de Spiegelen tool.
Klik op het Bijsnijden en formaat wijzigen-pictogram aan de linkerkant van de Fotostudio om te beginnen met bijsnijden, vergroten of verkleinen en roteren.

Verbeteren

Intensiveer je afbeeldingen met de functie Verbeteren. Dit verbetert automatisch de helderheid, verzadiging en het contrast van dit beeld.

Filters

Transformeer afbeeldingen met professionele filters. Je kunt hetzelfde filter op al je afbeeldingen gebruiken om een consistent thema op je hele site te behouden, of verschillende filters gebruiken om specifieke afbeeldingen te verbeteren, zodat ze echt opvallen.
Klik op het Filters-pictogram aan de linkerkant van de Fotostudio om de filtereffecten te zien die je kunt toepassen. Speel met ze en kijk wat er het beste uitziet!

Aanpassen

Tweak de afbeeldingen met onze selectie tools voor beeldaanpassing, waaronder Helderheid, Kleurverzadiging en Belichting. Speel met de aanpassingstools om de perfecte afwerking te krijgen.
Klik op het Aanpassen-pictogram aan de linkerkant van de fotostudio om je afbeelding aan te passen.

Uitsnijden

Verwijder de achtergrond van een afbeelding met dominante gezichten of voor het segmenteren van objecten.
Klik op het Uitknippen-pictogram aan de linkerkant van de fotostudio om aan de slag te gaan.

Tekst

Voeg tekstvakken toe aan de afbeeldingen, personaliseer ze met behulp van de opmaakopties en voeg vervolgens de afbeelding met de tekst rechtstreeks toe aan je site! Dit is een geweldige manier om bijschriften of inspirerende citaten aan je afbeeldingen toe te voegen, of zelfs om watermerken toe te voegen om je bestanden te beschermen.
Klik op het Tekst-pictogram op de linkerkant van de Fotostudio om te beginnen met het toevoegen van tekst.

Overlay

Overlay opvallende effecten op je afbeelding. Kies uit schaduwen, reflecties, mist, flares en meer. Je kunt de overlay verplaatsen naar een positie die past bij de focus van je afbeelding.

Achtergrond

Knip de afbeelding uit die je op de voorgrond wilt plaatsen en voeg er een prachtige achtergrond aan toe. Kies uit een reeks kleuren, texturen, stijlen en animaties om je afbeelding tot leven te laten komen. Het toevoegen van een achtergrondafbeelding is een geweldige manier om producten weer te geven en je Wix-site een uniek gevoel te geven.
Klik op de Achtergrond-pictogram aan de linkerkant van de Fotostudio om een achtergrond te kiezen en toe te voegen. Gebruik vervolgens de schuifregelaar om de dekking aan te passen.

Lees meer over de Fotostudio tools.