De mini-winkelwagen aanpassen

Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
De mini-winkelwagen is een voorbeeld van de winkelwagenpagina, die aan de zijkant van je pagina wordt geopend. Afhankelijk van je instellingen, komen klanten op twee manieren bij de mini-winkelwagen.
Ten eerste, wanneer op het winkelwagenpictogram wordt geklikt, kan deze naar de mini-winkelwagen leiden. Van daaruit kunnen klanten items bekijken en vervolgens verder browsen of op Winkelwagen bekijken klikken om naar de volledige winkelwagenpagina te gaan.
GIF die een klant toont die op het winkelwagenpictogram klikt en de mini-winkelwagen opent
Een andere manier waarop klanten naar de mini-winkelwagen kunnen gaan, is via de productpagina van Wix Stores. Het 'In winkelwagen'-pictogram kan worden ingesteld om naar de mini-winkelwagen te gaan.
GIF die een klant toont die op de productpagina op de 'In winkelwagen'-knop klikt, waardoor de mini-winkelwagen wordt geopend
Let op:
De mini-winkelwagen verschijnt niet in de mobiele weergave.
In dit artikel lees je hoe je:

Het winkelwagenpictogram instellen om de mini-winkelwagen te openen

Je kunt kiezen wat er gebeurt als een klant op het winkelwagenpictogram klikt. Het kan klanten naar de mini-winkelwagen leiden of ze rechtstreeks naar de winkelwagenpagina sturen.

Om in te stellen wat er gebeurt als er op het winkelwagenpictogram wordt geklikt:

1. Klik in je Editor op het winkelwagenpictogram.
Screenshot van het winkelwagenpictogram
  1. Klik op Instellingen.
  2. Selecteer het Instellingen-tabblad.
  3. Selecteer een optie:
    • Toon mini-winkelwagen: Wanneer klanten op het winkelwagenpictogram klikken, wordt rechts de mini-winkelwagen geopend. Van daaruit kunnen ze klikken om naar de winkelwagenpagina te gaan.
    • Open de winkelwagenpagina: Wanneer klanten op het winkelwagenpictogram klikken, worden ze naar de winkelwagenpagina geleid.

De 'In winkelwagen'-knop van de productpagina instellen om de mini-winkelwagen te openen

Je kunt instellen wat er gebeurt als een klant op de productpagina op de 'In winkelwagen'-knop klikt.
Deze optie is alleen voor Wix Stores.
Screenshot van de productpagina

Om in te stellen wat er gebeurt als op 'In winkelwagen' wordt geklikt:

1. Klik in je Editor op de productpagina.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Zorg ervoor dat de Knop weergeven-schakelaar onder de In winkelwagen-knop is ingeschakeld.
  5. Selecteer een optie onder Wanneer op de knop wordt geklikt:
    • Pop-up weergeven: Er wordt een kleinere pop-up geopend met alleen het item dat zojuist is toegevoegd.
    • Mini-winkelwagen openen: De mini-winkelwagen wordt rechts geopend. Van daaruit kunnen ze klikken om naar de winkelwagenpagina te gaan.
    • Naar winkelwagenpagina: Klanten worden naar de winkelwagenpagina geleid.
    • Op productpagina blijven: De tekst van de 'In winkelwagen'-knop verandert kort in een vinkje.

De mini-winkelwagen aanpassen

Breng wijzigingen aan in de tekst en het ontwerp van de mini-winkelwagen zodat deze passen bij de look en feel van je bedrijf.

Om de mini-winkelwagen aan te passen:

1. Klik in je Editor op het winkelwagenpictogram.
Screenshot van het winkelwagenpictogram
  1. Klik op Instellingen.
  2. Klik op het Mini-winkelwagen-tabblad.
    1. Klik op Tekst om de tekst van de mini-winkelwagen aan te passen.
    2. Klik op Ontwerp om de lettertypen, kleuren en stijlen aan te passen.
Tip:
Om de mini-winkelwagen te bekijken terwijl je deze aanpast, klik je op Voorbeeld, voeg je een item toe en klik je vervolgens op het winkelwagenpictogram om de mini-winkelwagen te openen. Terwijl de mini-winkelwagen open is, klik je op Terug naar Editor en volg je de onderstaande stappen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen: