De lijst met bestellingen aanpassen en je weergave opslaan

Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor bestellingen van Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
De manier waarop je de lijst met bestellingen gebruikt, hangt af van of je Wix Stores, Wix Bookings, Wix Restaurant Orders, of een combinatie hiervan gebruikt.
Wat de taak ook is, je kunt tijd besparen en de efficiëntie verhogen door kolommen aan te passen en je bestellingen te filteren. Nadat je de handigste opties hebt geselecteerd, kun je de weergave opslaan om deze de volgende keer dat je hem nodig hebt snel te openen.
Lees in dit artikel meer over:

Bestellingen filteren

Filter bestellingen zodat je alleen die ziet die relevant zijn voor de taak waaraan je werkt.

Om je bestellingen te filteren:

1. Ga naar je Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Filter.
  3. Selecteer een of meer filters.
  4. Klik op Klaar.
De filters die je hebt geselecteerd verschijnen bovenaan de bestellijst.
Voor webshopeigenaren:
Je kunt filteren op een specifieke bezorgregio en regel (bijv. binnenlands - standaardverzending).
Om de bezorgingsfilters gebruiksvriendelijker te maken, kun je ook naar een regio gaan in de instellingen voor Verzending en verwerking en de titel hernoemen (bijv. verander Regio 3 in 'Canada').

De kolommen op het bestellingen-tabblad aanpassen

Pas de kolommen aan om in één oogopslag nuttige informatie te zien en onnodige informatie te verwijderen.

Om de kolommen op het Bestellingen-tabblad aan te passen:

1. Ga naar je Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op het Instellingen-pictogram .
  3. Selecteer de vinkjes naast de kolommen die je wilt weergeven.

Bestellijstweergaven opslaan

Bewaar weergaven waarnaar je keer op keer wilt terugkeren, zodat je ze met slechts één klik kunt openen.
Tip:
Sla tot twintig weergaven op om verschillende taken uit te voeren of te voldoen aan de behoeften van verschillende personeelsleden.

Om een weergave op te slaan:

1. Filter je bestellingen en/of selecteer de kolommen die je wilt weergeven.
  2. Klik op Weergave opslaan.
  1. Voer een weergavenaam in.
    Tip: Voer een betekenisvolle naam in die je zult onthouden (bijv. Lokale bezorging).
  2. Klik op Opslaan.
Let op:
Het is niet mogelijk om een bestaande weergave te bewerken. Je kunt echter een nieuwe weergave opslaan en een oude verwijderen.

Toegang tot weergaven van opgeslagen bestellingen

De volgende keer dat je dezelfde taak gaat uitvoeren, selecteer je de gewenste weergave in het Weergave-drop-down menu.
Wil je meer weten?
Bekijk de volledige cursus in Wix Learn over het opzetten van je webshop of ga naar de video over het beheren van je bestellingen.