De betaalgeschiedenis beheren

Leestijd 2 minuten
Gebruik de Betaalgeschiedenis-pagina in je Wix-account om al je betalingen te bekijken, facturen te vinden en meer te weten te komen over specifieke kosten.

In dit artikel lees je hoe je:

Een factuur opzoeken

Ga naar je Betaalgeschiedenis om de zoekvelden te zien die in de afbeelding hieronder weergegeven worden. Een lijst met facturen die aan je zoekcriteria voldoen verschijnt wanneer je deze velden filtert.
  • Gebruik de Alle datums- en Alle websites-velden om een afschrijving te vinden op datum of websitenaam.
  • Klik op Meer filters om te filteren op status en betaalmethode.
  • Klik op Zoeken om facturen op trefwoord te zoeken.
  • Klik op de Download-knop om je betaalgeschiedenis in CSV-indeling te exporteren.

Factuurgegevens bekijken

Zodra je de afschrijving die je zoekt heb gevonden, klik je op het Meer weergeven-pictogram en kies je een optie uit de lijst die wordt weergegeven.
  • Klik op Factuur bekijken om je factuur te bekijken.
  • Klik op Factuur afdrukken om je factuur te downloaden of af te drukken.
  • Klik op Factuurgegevens bijwerken om je factuurgegevens te bewerken (deze gegevens moeten overeenkomen met je kaartgegevens).
  • Klik op Over dit bedrag om de domeinnaam, website en de betaalmethode gerelateerd aan deze afschrijving te zien.
Belangrijke informatie over de betaalgeschiedenis
  • Het veld toont de website waarmee de dienst als eerste verbonden was toen de kosten werden uitgegeven. Dit kan zijn veranderd wanneer je de dienst hebt toegewezen aan een andere website.
  • Twee of meer diensten met dezelfde vervaldatum kunnen op dezelfde factuur worden gecombineerd. Je kunt controleren of dit het geval is in het beschrijvingsveld van de kosten. Je kunt andere diensten op de factuur openen door op de link te klikken. Dat ziet er zo uit:
  • Als je je verlengingsinstellingen voor de dienst wilt wijzigen of je Premiumpakket wilt beheren, ga je terug naar de Premiumpakketten-pagina.
  • Facturen voor domeinen die naar Wix zijn overgedragen verschijnen pas in je account nadat de overdracht is voltooid.