Wix Stores: Productgalerijen toevoegen en instellen

Leestijd 4 minuten
Voeg een productgalerij toe om de producten die je aanbiedt op een pagina te laten zien. Je kunt beslissen wat je daar wilt weergeven: al je producten of één specifieke categorie.
Lees in dit artikel meer over:

Een rasterproductgalerij is een goede manier om een groot aantal producten weer te geven. Wanneer je een galerij toevoegt, wordt standaard de categorie 'Alle producten' weergegeven. Je hebt de mogelijkheid om een andere categorie te selecteren om weer te geven.
Screenshot van een voorbeeldgalerij met rasterproducten in een Wix-webshop

Om een Rastergalerij toe te voegen en een weer te geven categorie te selecteren:

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de pagina waaraan je de galerij wilt toevoegen.
  3. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  4. Klik op Webshop.
  5. Sleep de Rastergalerij naar de relevante locatie op je websitepagina.
  6. Selecteer de categorieën die je weer wilt geven.
    1. Klik op de galerij in de Editor.
    2. Klik op Categorie kiezen.
    3. Selecteer een optie:
      • Al je producten weergeven: Klik op Alle producten.
      • Eén categorie weergeven: Klik om een categorie te selecteren.
Screenshot van het Categorie-tabblad in het instellingenpaneel voor een Wix Stores-rastergalerij
Volgende stappen:

Een Schuifgalerij is de perfecte manier om je producten te laten zien. Klanten kunnen op de navigatiepijlen klikken om meer producten te bekijken.
Screenshot van een voorbeeld van een schuifgalerij in een Wix-webshop
Let op:

Om een Schuifgalerij toe te voegen en een weer te geven categorie te selecteren:

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de pagina waaraan je de galerij wilt toevoegen.
  3. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  4. Klik op Webshop.
  5. Sleep de schuifgalerij naar de relevante locatie op je websitepagina.
  6. Selecteer de categorieën die je weer wilt geven.
    1. Klik op de galerij in de Editor.
    2. Klik op Categorie kiezen.
    3. Selecteer een optie:
      • Al je producten weergeven: Klik op Alle producten.
      • Eén categorie weergeven: Klik om een categorie te selecteren.
Screenshot van het Categorie-tabblad in het instellingenpaneel voor een Wix Stores-rastergalerij
Volgende stappen: