Een Wix Payments-account aanmaken

Leestijd 1 minuten
Wix Payments is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Voordat je begint:
Om betalingen op je website te accepteren moet je:

Om een Wix Payments-account aan te maken:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Wix Payments op Koppelen.
  3. Klik op Instellen voltooien
    Let op: Je kunt ook betalingen ontvangen via iDeal en Sofort met Wix Payments.
  4. Controleer je producten aan de hand van de lijst met verboden producten en diensten van Wix Payments. Klik om te bevestigen:
    • Ik bevestig dat ik NIETS van het bovenstaande verkoop
    • Ik verkoop een aantal van deze producten en diensten op mijn site
  5. Selecteer een optie onder Bedrijfstype. (Lees meer):
    • Particulier/eenmanszaak: Selecteer deze optie als je als particulier zaken doet en je je persoonlijke gegevens en de beschrijving van je bedrijf invult.
    • Partnership/Ltd/Liability Co./Corporation/NGO: Selecteer deze optie als je zaken doet als een bedrijf en vul zowel je bedrijfsinformatie als je persoonlijke gegevens in.
  6. Vul je gegevens in
    • Identificatie-informatie
    • Adres
    • Bankgegevens
    • Bedrijfsgegevens
    • Bedrijfsomschrijving
  7. Klik op beide selectievakjes Algemene voorwaarden.
  8. Klik op Verzenden.
Let op:
Nadat je je gegevens hebt ingediend, moet je een verificatieproces doorlopen.