Contacten zoeken in je contactenlijst

Leestijd 1 minuten
Er zijn een paar verschillende hulpmiddelen die je kunt gebruiken om contacten in je contactenlijst te vinden.
Lees hoe je:

Zoeken in je contacten

Zoek contacten op naam of e-mailadres met behulp van de zoekbalk rechtsboven.
Let op:
Als je een filter hebt geselecteerd, zoek je alleen naar contacten binnen dat filter.

Om contacten te zoeken:

1. Ga naar je Contacten
  2. Voer de naam of het e-mailadres van de contactpersoon in de zoekbalk in.

Contacten filteren

Filter je contacten om te zoeken naar contacten met een specifiek label. Dit kan een label zijn dat je handmatig hebt toegevoegd of een vooraf gedefinieerd contactlabel. Lees meer over het filteren van je contactenlijst.

Om contacten te filteren:

1. Ga naar je Contacten.
  2. Klik rechtsboven op Filteren en selecteer uit de beschikbare opties de manieren waarop je je contacten wilt filteren.
  3. Klik op Klaar.

Contacten sorteren

Sorteer contacten om ze alfabetisch te ordenen, zodat je er gemakkelijk doorheen kunt bladeren.
Let op:
Het is niet mogelijk om te sorteren op telefoonnummer of e-mailadres van je aangepaste kolommen.

Om contacten te sorteren:

1. Ga naar je Contactenlijst
  2. Klik op een kolomkop (bijvoorbeeld Naam). Als er een pijl naast de kop verschijnt, kun je daarmee je contacten sorteren.
  3. Klik op de pijl om oplopend of aflopend te sorteren.
Een screenshot van de sorteerpijl die naast een kolomkop verschijnt.