Bankful koppelen als betaalprovider voor cryptocurrency-, wallet- en creditcardbetalingen

Leestijd 3 minuten
Ontvang cryptocurrency- (Bitcoin), wallet- en creditcardbetalingen van klanten met Bankful als betaalprovider.
Met Bankful kun je ook periodieke betalingen instellen voor herhalende diensten of abonnementen.
In dit artikel lees je over:
Algemene gegevens

Ondersteunde landen
België, Bulgarije, Canada, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Ierland, Italië, Oostenrijk Puerto Rico, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden, Zwitserland,
Transactiekosten
Kaartkosten: 2,9% + 20¢ per transactie
Wallet-kosten: 2,9% + 20¢ per transactie
Cryptokosten: 3,95% + 20¢ per transactie
Accountactiveringstijd
Onmiddellijk
Extra voordelen
Ondersteunt periodieke betalingen (voor bijvoorbeeld abonnementen).
Let op:
De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in je Bankful-account. Als de valuta niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd. Klik hier om te lezen hoe je je valuta wijzigt.
Accountbeheer
Ga voor informatie over onderwerpen als uitbetaalschema's, terugbetalingen aan klanten, geschillen over terugvorderingen, en meer, naar de website van Bankful.

Bankful koppelen als betaalprovider

Of je nu een bestaand Bankful-account hebt of een nieuw account wilt aanmaken, je volgt de onderstaande stappen.

Om Bankful te koppelen:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
    Tip: Controleer rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
  3. Klik naast Bankful op Koppelen.
knop om bankful te koppelen
  1. Afhankelijk van of je een nieuw Bankful-account aanmaakt of een bestaand account hebt, volg je deze instructies:

Bankful-betaalmethoden beheren

Zodra je Bankful hebt gekoppeld als je betaalprovider, kun je je betaalmethoden (creditcard, wallet en cryptocurrency) naar behoefte in- of uitschakelen.

Om je betaalmethoden te beheren:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Bankful op Beheren.
  3. Gebruik de schakelaars om je Bankful-betaalmethoden in of uit te schakelen. Tip: Om cryptocurrency-betalingen te accepteren, moet je ook Bitcoin-betaalverwerking inschakelen in je Bankful-account.
om betaalmethoden te activeren,

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het accepteren van betalingen.