Compatibele mobiele besturingssystemen

Leestijd 1 minuten
Wix test en biedt momenteel ondersteuning voor de volgende apparaten en browsers:
Let op:
Smartphones en Android-tablets geven de mobielvriendelijke versie van je website weer, maar iPads tonen de desktopversie. Klik hier om te lezen over de compatibiliteit van Wix-websites met tablets.
Wix-websites worden geladen op Windows-telefoons, maar we testen de functionaliteit momenteel niet en kunnen daarom geen ondersteuning bieden voor problemen die zich mogelijk op dit type apparaat voordoen. We hebben een grondig onderzoek gedaan en ontdekten dat slechts 0,03% van de bezoekers van Wix-websites een Windows-telefoon gebruikt. Daarom hebben we besloten onze inspanningen te concentreren op Android- en iOS-besturingssystemen en -apparaten.
We houden mobiel verkeer in de gaten en als we een toename van het verkeer vanaf dit apparaat zien, zullen we de nodige wijzigingen aanbrengen.
Let op:
Als je Google Analytics gebruikt, kun je het ontvangen verkeer van verschillende mobiele apparaten controleren in het mobiele gedeelte.
Belangrijk:We ondersteunen geen Flash op mobiele apparaten. Dit betekent dat je bezoekers die deze apparaten gebruiken, geen Flash-componenten op je website kunnen zien.