CMS: Voorinstellingen voor verzamelingen toevoegen

Leestijd 2 minuten
Een belangrijk onderdeel van het maken van een nieuwe verzameling is de voorinstelling (of template) die je kiest om je inhoud weer te geven. Dit artikel legt uit wat de stappen zijn en wat de mogelijkheden voor je website zijn.

Om een verzamelingsvoorinstelling toe te voegen:

1. Ga naar het CMS in je Editor.
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op CMS.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op CMS.
  2. Klik op +Contentelementen.
  3. Klik op + Voorinstelling.
  4. Kies een voorinstelling die bij je inhoud past en klik op Toevoegen.
Een screenshot van de selectie van vooringestelde templates, waaronder onroerend goed-advertenties, cursussen en vacatures.
Zodra je je voorinstelling hebt toegevoegd, zie je dat je website wat extra items heeft. Deze zijn:
  • Een 'All' dynamische pagina die alle items uit je verzameling in een repeater weergeeft. Elk item heeft een link naar de pagina van dat item.
  • Een 'Titel'-pagina. Deze pagina genereert aparte URL's gebaseerd op de Titel-waarde. Lees meer over dynamische pagina-URL's.
  • Een nieuwe verzameling met een set velden die overeenkomen met de door jou gekozen voorinstelling. De verzameling bevat enkele voorbeelditems.
Een screenshot van een verzameling met rijen en kolommen met informatie over eigenschappen.
Let op:
Je kunt een specifieke voorinstelling slechts eenmaal per website gebruiken. Als je dezelfde voorinstelling opnieuw wilt gebruiken, moet je eerst de verzamelingen verwijderen die aan de eerste voorinstelling gekoppeld zijn.