CMS: Een voorbeeld van dynamische pagina's bekijken

Leestijd 3 minuten
Controleer elke versie van je dynamische itempagina om er zeker van te zijn dat de items en elementen er allemaal uitzien en werken zoals ze zouden moeten werken. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat alle dynamische elementen op je dynamische itempagina er op elke versie goed uitzien. Je kunt de Voorbeeld-werkbalk gebruiken om tussen versies te schakelen terwijl je bewerkt, of naar de voorbeeldmodus gaan om te testen hoe elke versie werkt.

Om een voorbeeld van de unieke versies van je dynamische itempagina te bekijken:

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik op Dynamische pagina's.
  4. Klik op de betreffende dynamische pagina.
Een screenshot van het selecteren van dynamische pagina's in de Wix Editor.
  1. Klik op de dropdown in de Voorbeeld-werkbalk en selecteer de versie van de dynamische pagina waarvan je een voorbeeld wilt bekijken.
    Tip: Je kunt op het Verplaatsen-pictogramklikken en het verslepen op de werkbalk om deze in je Editor te verplaatsen.
Screenshot van het selecteren van een andere versie van de dynamische itempagina op de Voorbeeld-werkbalk.
  1. Klik rechtsboven in de Editor op Voorbeeld om de functionaliteit van de pagina te testen.
    Tip: In de voorbeeldmodus kun je ook andere versies van de dynamische pagina selecteren op de voorbeeldwerkbalk
  2. Klik op Terug naar Editor om terug te keren naar het bewerken van je website of klik op Publiceren als je klaar bent om je wijzigingen live te laten gaan.
Tip:
Lees hoe je ervoor kunt zorgen dat elk verzamelingsitem zijn eigen unieke URL / versie van de dynamische pagina heeft.