CMS: Dynamische pagina's op je mobiele website verbergen en weergeven

Leestijd 3 minuten
Kies ervoor om je dynamische pagina's op het menu van je mobiele website te tonen of te verbergen. Als je websitepagina's elementen bevatten die linken naar je dynamische pagina's, kun je deze ook verbergen voor je mobiele website om te voorkomen dat bezoekers naar dynamische pagina's navigeren.
Belangrijk:
Wijzigingen in de mobiele versie van je website worden niet weergegeven op je desktopwebsite.
Lees meer over:

Dynamische pagina's tonen en verbergen op je mobiele menu

Misschien wil je pagina's op de mobiele versie van je website verbergen, omdat deze alleen inhoud en elementen bevatten die relevant zijn voor je desktopwebsite.
Naarmate je website zich ontwikkelt, kun je dynamische pagina's aan het mobiele menu toevoegen om ze te tonen.

Om dynamische pagina's op het menu van je mobiele website te verbergen:

1. Klik in de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.

2. Klik bovenaan je pagina op het Mobiele menu-pictogram .
  3. Klik op Menu bewerken.
  4. Klik op Menu beheren.
  5. Klik naast de dynamische pagina die je wilt verbergen op het Meer acties-pictogram.
  6. Klik op Verbergen op mobiel .

Om dynamische pagina's in het menu van je mobiele website te tonen:

1. Klik in de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.
  2. Klik bovenaan de pagina op het menu.
  3. Klik op Menu beheren.
  4. Klik op Websitemenu.
  5. Klik op het Menu-item toevoegen-pictogram.
  6. Onder de Welke pagina?-dropdown selecteer je de dynamische pagina die je wilt toevoegen.
  7. (Optioneel) Als je in stap 6 een dynamische pagina met een extra waarde selecteert, selecteer je een optie uit de Welk item?-dropdown.
  8. (Optioneel) Klik op de Nieuw venster-knop als je wilt dat de pagina in een nieuw venster wordt geopend.
  9. Klik op Klaar.

Elementen die naar dynamische pagina's leiden verbergen

Om ervoor te zorgen dat de dynamische pagina's die je verbergt niet toegankelijk zijn, is het ook belangrijk alle elementen te verbergen die bezoekers naar die pagina's leiden.

Om elementen te verbergen die bezoekers naar een dynamische pagina leiden:

1. Klik in de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.
  2. Klik op het element dat bezoekers doorverwijst naar een dynamische pagina.
  3. Klik op het Verbergen-pictogram.