CMS: Standaardwaarden toevoegen aan velden in je verzamelingen

Leestijd 1 minuten
Voeg standaardwaarden toe aan velden in je verzamelingen zodat nieuwe items deze waarden automatisch opnemen in de relevante velden. Je kunt de waarden in je velden later bewerken om ze te wijzigen van hun standaardwaarden. Dit is een goede manier om het maken van inhoud te stroomlijnen, consistentie te garanderen en fouten te verminderen.

Je kunt standaardwaarden instellen voor de volgende veldtypen: Tekst, Afbeelding, Boolean, Getal, Datum, URL, Video, Audio, Adres, Array en Object.

Om een standaardwaarde toe te voegen:

1. Ga naar het CMS op het dashboard van je website.Je kunt ook in je Editor op CMSklikken.
  2. Klik op de betreffende verzameling.
  3. Klik op Velden beheren.
  4. Klik op het veld waaraan je een standaardwaarde wilt toevoegen.
  5. Klik op het Standaardwaarde-tabblad.
  6. Voer de standaardwaarde in die je voor het veld wilt gebruiken.
  7. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het toevoegen van een standaardwaarde aan een verzamelingsveld.