CMS: Toegang tot je CMS vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Open en beheer de inhoud van je CMS (Content Management System)-verzameling waar je ook bent met de Wix Owner-app.

Het CMS in de Wix Owner-app is een eenvoudigere interface dan de desktopversie waarmee je verzamelingen vanaf je mobiele apparaat kunt bewerken. Je kunt nieuwe inhoud toevoegen en bestaande inhoud wijzigen, dupliceren en verwijderen.
Voordat je begint:
  • Installeer de Wix Owner-app op je mobiele apparaat en zorg ervoor dat je de nieuwste versie hebt.
  • Zorg ervoor dat je website is gepubliceerd en ten minste één CMS-verzameling heeft.

Om toegang te krijgen tot het CMS in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Site en app.
  3. Tik op CMS.

Let op:
Momenteel is het niet mogelijk om het schema (indeling en structuur) van een CMS-verzameling bij te werken in de Wix Owner-app.
Hulp nodig?
Als je problemen ondervindt bij het gebruik van het CMS in de Wix Owner-app, neem dan contact met ons op.