CMS: Verzamelingen beheren vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 4 minuten
Open en beheer de inhoud van je CMS-verzameling waar je ook bent met de Wix Owner-app.

Je CMS (voorheen Content Manager) in de Wix Owner-app is een eenvoudigere interface dan de desktopversie waarmee je verzamelingen kunt bewerken vanaf je mobiele apparaat. Je kunt nieuwe inhoud toevoegen en bestaande inhoud wijzigen, dupliceren en verwijderen.
Voordat je begint:

Items beheren

Je kunt nieuwe items toevoegen en bestaande items bewerken, dupliceren en verwijderen.
Let op:
Momenteel is het niet mogelijk om het schema (indeling en structuur) van een CMS-verzameling bij te werken in de Wix Owner-app.

Om items te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Scrol omlaag en tik onder Instellingen op CMS.
  4. Tik op de relevante verzameling.
  5. Kies wat je wilt doen:

Verschillende weergaven selecteren

Je kunt aangepaste weergaven zien die je voor je verzamelingen hebt gemaakt in de Wix Owner-app. De weergaven moeten worden gemaakt met behulp van de desktopversie van het CMS. Lees meer over het maken van aangepaste weergaven in het CMS.

Om een weergave te selecteren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Scrol omlaag en tik onder Instellingen op CMS.
  4. Tik op de relevante verzameling.
  5. Tik bovenaan op de Weergave-dropdown en selecteer de relevante weergave.

Zoeken binnen verzamelingen

Vind eenvoudig wat je zoekt door te zoeken binnen CMS-verzamelingen in de Wix Owner-app.

Om binnen een verzameling te zoeken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Scrol omlaag en tik onder Instellingen op CMS.
  4. Tik op de relevante verzameling.
  5. Tik bovenaan op de zoekbalk.
  6. Voer zoekwoorden in waarop je wilt zoeken.
  7. Tik op Enter.

Filters en sorteringen bekijken in je verzameling

Bekijk actieve filters en sorteringen die je aan je verzamelingsweergave hebt toegevoegd. Je moet eerst de sorteringen en filters van de desktopversie van het CMS toevoegen. Lees meer over het filteren en sorteren van inhoud in je verzamelingsweergaven.
Let op:
Deze filters en sorteringen hebben invloed op hoe jij en website-medewerkers je verzameling bekijken, maar hebben geen invloed op de inhoud van je live website. Lees hoe je filters en sorteringen aan datasets toevoegt die de inhoud van je live website bepalen.

Om filters en sorteringen te bekijken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Scrol omlaag en tik onder Instellingen op CMS.
  4. Tik op de relevante verzameling.
  5. Tik bovenaan op het Items sorteren en filteren-pictogram.
  6. Bekijk je actieve sorteringen en filters.