CMS-aanvraag: Verzamelingen synchroniseren met Google Sheets

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om wijzigingen in CMS-verzamelingen automatisch te synchroniseren met Google Sheets. Met deze functie kun je wijzigingen aanbrengen in je CMS-verzameling en deze automatisch laten toepassen op een gesynchroniseerde Google Sheets-spreadsheet. Je zou ook in de tegenovergestelde richting kunnen synchroniseren door wijzigingen aan te brengen in een Google Sheets-spreadsheet om ze toe te passen in je CMS-verzameling. Je kunt dan formules en logica in Google Sheets gebruiken om berekeningen te maken op basis van je CMS-gegevens.
Tijdelijke oplossingen:
Je kunt de gegevens van je CMS-verzameling exporteren als een CSV-bestand en het CSV-bestand vervolgens naar Google Sheets importeren. Hiermee kun je werken met de inhoud van je verzameling in een Google Sheets-spreadsheet.

Je kunt je Google Sheets-spreadsheet exporteren als een CSV-bestand en vervolgens het CSV-bestand importeren naar je CMS-verzameling. Hiermee kun je de inhoud van je CMS-verzameling vervangen door gegevens die zijn geïmporteerd uit Google Sheets.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.