CMS-aanvraag: Dynamische tekstinvoeroptie voor aangepaste formulieren

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om bezoekers extra tekstinvoervelden te laten toevoegen aan een aangepast formulier op je website.
Je kunt een aangepast formulier maken op je pagina met elementen voor gebruikersinvoer, zoals tekstvakken, keuzerondjes, uploadknoppen en tekstinvoer. Dit formulier geeft echter alleen de invoerelementen weer die je aan de pagina toevoegt. Het is voor je bezoekers niet mogelijk om extra velden toe te voegen als ze die nodig hebben, bijvoorbeeld voor het toevoegen van aanvullende instructies die niet door het formulier worden gedekt.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.