CMS-aanvraag: Achtergronden van dynamische pagina's aan verzamelingen koppelen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om de pagina-achtergrond van dynamische pagina's aan het CMS (Content Management System) te koppelen. Met deze functie zou je de inhoud die wordt weergegeven op de achtergronden van je dynamische pagina's in CMS-verzamelingen kunnen beheren.
Tip:
Je kunt wel gewone statische pagina-achtergronden aan het CMS koppelen. Om dit te doen:
  1. Ga naar de relevante pagina in je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik naast de pagina waar je je bevindt op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Aan CMS koppelen.
  5. Klik op de Kies een dataset-dropdown en selecteer een bestaande dataset die aan je verzameling koppelt. Je kunt ook op Dataset toevoegen klikken, vervolgens de verzameling kiezen die je wilt koppelen, de dataset een naam geven en op Maken klikken.
  6. Klik op de Achtergrond is gekoppeld aan-dropdown en kies het Afbeeldings- of Videobestandstype dat je wilt koppelen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.