Branded App by Wix: Tips voor het aanpassen van je app aan je bedrijf

Leestijd 15 minuten
Afhankelijk van je bedrijf kun je branchespecifieke secties aan je app toevoegen om de inhoud beter af te stemmen op je doelgroep. Kies hieronder een bedrijfstype voor enkele tips om aan de slag te gaan met het bouwen van je app.
Tip:
Zie Branded App van Wix in actie met voorbeelden van e-commerce- en fitnessapps in een videotutorial.
Kies het type branded app dat je wilt maken:

Een branded app voor een webshop maken

Voeg een tabblad toe voor elke productcategorie: Als je meerdere productcategorieën hebt, voeg je voor elke categorie een navigatietabblad toe bovenaan je app, zodat het gemakkelijker is voor je klanten om te bladeren.
 Voeg een productvideo toe: Voeg een video-element toe aan je app en upload een video waarin je producten op een geheel nieuwe manier worden getoond.
Voeg een productgalerij toe: Laat je webshopproducten zien vanuit de branded app en laat leden artikelen aan hun winkelwagentje toevoegen en rechtstreeks vanuit de app kopen.
Voeg een 'Mijn winkelwagen'-pictogram toe aan de header: Voeg een winkelwagenpictogram toe aan de kop van je app, zodat leden gemakkelijk overal in de app naar hun winkelwagen kunnen navigeren.
Download een voorbeeld van een branded app voor webshops.
Gebruik de QR-code of App Store- en Google Play-links om een voorbeeld te zien van een eCommerce branded app.

Een branded app voor een restaurant maken

Voeg online bestel- en reserverings-onderdelen toe: Voeg een besteltabblad toe zodat klanten maaltijden kunnen bestellen en een reserverings-onderdeel zodat mensen gemakkelijk tafels kunnen reserveren vanuit de app.
Breng je gerechten onder de aandacht in een galerij: Voeg een galerij met al je gerechten toe aan je branded app om klanten aan te moedigen eten te bestellen.
Maak een aangepaste 'Bestel Nu'-knop Voeg een 'Bestel Nu'-knop toe aan de koptekst van je branded kapp om de aandacht van de klant te trekken en het voor hen gemakkelijk te maken om een maaltijd te bestellen.
Download een voorbeeld van een branded app voor restaurants
Gebruik de QR-code of App Store- en Google Play-links om een voorbeeld van een branded restaurant-app te zien.

Een branded app voor boekingen en diensten maken

Voeg boekingsspecifieke onderdelen toe:Voeg een agenda, dienstenlijst en prestatietracker toe om klanten te helpen hun doelen te bereiken.
Voeg een afspraken-tabblad toe: Maak boekingen gemakkelijk met een afsprakentabblad waar klanten naartoe kunnen navigeren en direct een plek reserveren.
Geef je abonnementen weer: Voeg een abonnementen-tabblad toe aan aan je branded app zodat bezoekers je abonnementen gemakkelijk kunnen bekijken.
Download een voorbeeld van een branded app voor fitness
Gebruik de QR-code of App Store- en Google Play-links om een voorbeeld van een branded fitness-app te zien.

Een branded app voor evenementen maken

Maak een groep aan voor je evenement: Maak een evenementspecifieke groep voor mensen om deel te nemen en het evenement te bespreken en media te delen nadat het evenement voorbij is. Voeg vervolgens een 'groepsfeed'-onderdeel toe aan je branded app om mensen aan te moedigen te chatten.
Voeg specifieke onderdelen voor evenementen toe: Voeg een schema voor aankomende evenementen, een discussiekanaal en een lijst met gasten van het evenement toe.

Een branded app voor communities maken

Aankondigingen: Houd leden op de hoogte met een aankondigingsonderdeel en deel updates met de community.
Highlight je community met een ledengedeelte: Moedig interactie met leden aan door een ledenlijst of carrousel toe te voegen.
Moedig discussie aaje met een forum: Als je een forum aan je website hebt toegevoegd, kun je categorieën, discussies en een forumzoekopdracht weergeven.

Video-tutorial