Branded App by Wix: Een voorbeeld van je app op een mobiel apparaat bekijken

Leestijd 1 minuten
Zodra je je branded app hebt aangepast vanuit het Branded App-dashboard, kun je een voorbeeld bekijken vanuit de Wix Owner-app. Door je app vanaf een mobiel apparaat te bekijken, kun je ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het ontwerp en de branding voordat je je app ter beoordeling indient.

Om een voorbeeld van je app op je mobiele apparaat te bekijken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Site en app.
  3. Tik onder Branded app op Bekijken.
Een voorbeeld van het startscherm van je branded app wordt geopend in de Wix Owner-app. Tik op elk scherm om te zien hoe app-navigatie werkt en om de onderdelen en header van je app te bekijken. Je kunt geen acties uitvoeren vanuit het app-voorbeeld, zoals het invullen van een formulier of het doen van een aankoop.
Tip:
Je kunt ook op Voorbeeld op mobiel klikken onder het app-voorbeeld op je Branded App-dashboard op je desktop om de QR-code te scannen om de Wix Owner-app te downloaden of te openen.