Branded App by Wix-aanvraag: Klanten toestaan producten vooraf te bestellen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kunnen je app-gebruikers geen product of dienst vooruitbestellen in Branded App by Wix. Ze kunnen pas voor een product betalen als het beschikbaar is voor aankoop in je webshop.
Door je app-gebruikers de mogelijkheid te bieden om producten vooraf te bestellen, kun je enthousiasme opwekken over een aanstaande product of dienstlancering, de interesse van je community in een product peilen, en de voorraadbehoeften beter begrijpen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.