Branded App by Wix-aanraag: Geld verdienen met je branded app

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Met de Branded App by Wix kun je goederen en diensten in de app verkopen, maar momenteel is het niet mogelijk om kosten in rekening te brengen voor het downloaden van de app zelf.
Belangrijk:
De verkoop van online goederen en diensten van je branded app is verboden op iOS-apparaten. Lees meer over Apple's beleid voor in-app aankopen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Klik op Voor deze functie stemmen als je meer manieren wilt om inkomsten te genereren met je app, zoals het aanbieden van de app voor een prijs of het koppelen van je app aan Google Ad Sense of andere advertentieplatforms, en we houden je hiervan op de hoogte.