Bestanden delen op meerdere websitepagina's

Leestijd 3 minuten
Wanneer je de Wix File Share-app toevoegt, wordt er een speciale File Share-pagina aan je website toegevoegd. Als je ook de add-on voor gedeelde mappen aan je website toevoegt, kun je je mappen op elke pagina van je website weergeven, niet alleen op de File Share-pagina.
Een screenshot van een gedeelde map in de Editor.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je de Wix File Share-app toevoegt aan je website.

Stap 1 | Voeg de add-on voor gedeelde mappen toe

Zodra je de Wix File Share-app aan je website hebt toegevoegd, kun je de add-on voor gedeelde mappen ook toevoegen. Beide apps werken samen om je in staat te stellen je bestanden/mappen op meerdere websitepagina's te delen.

Om de app toe te voegen:

1. Selecteer de File Share-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Add-ons.
  4. Klik op Add-on toevoegen.
Een screenshot met de optie om een Add-on te kiezen in de app-instellingen.
  1. Klik op de Toevoegen aan pagina-dropdown en selecteer de pagina waaraan je de app wilt toevoegen.
Een screenshot met de Toevoegen aan pagina-dropdown.

Stap 2 | Kies een map om weer te geven

Kies de map die je in het bestand wilt weergeven. Deze map verschijnt op de pagina die je hebt geselecteerd als onderdeel van stap 1. Je kunt een bestaande map selecteren of een nieuwe map maken.

Om een map toe te voegen:

1. Klik op de Gedeelde map-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Map selecteren
  4. Selecteer een bestaande map of klik op + Nieuwe map om een nieuwe map toe te voegen.
Een screenshot met het Map-tabblad en alle bestaande mappen.

Stap 3 | Pas aan wat wordt weergegeven in de app

Kies de elementen die je in je app wilt weergeven en pas aan hoe de bestanden in de map worden gesorteerd.

Om de weergave aan te passen:

1. Klik op de Gedeelde map-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Klik op de selectievakjes naast de elementen die je wilt weergeven.
  5. Klik op de Sorteer folderitems op-dropdown en kies hoe je de items in je map wilt sorteren:
    • Laatst bijgewerkt: Sorteer de items op wanneer ze voor het laatst zijn bijgewerkt.
    • Itemnaam AZ: Sorteer de items alfabetisch vanaf AZ.
    • Itemnaam ZA: Sorteer de items alfabetisch vanaf ZA.
    • Meeste weergaven: Sorteer de items op de meeste weergaven.
    • Meeste favorieten: Sorteer de items op de bestanden die het populairst zijn.
    • Itemtype: Sorteer de items op type.
    • Itemgrootte: Sorteer de items op maat.
  6. Kies een uitlijning voor het beeldscherm: Links of Rechts
Een screenshot met de beschikbare uitlijningsopties.

Stap 4 | Pas het ontwerp van je map aan

Wijzig het ontwerp zodat het overeenkomt met het uiterlijk van je website.

Om het ontwerp aan te passen:

1. Klik op de Gedeelde map-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  4. Kies wat je aan wilt passen:
    • Pictogrammen, stijl en kleur: Kies een stijl voor je pictogrammen en pas de kleur aan.
    • Knoppen en acties: Kies de stijl en kleur van de knop.
    • Tabel en achtergrond: Pas de inhoud en kleuren van de tabel aan, pas de scheidingslijn aan en wijzig de achtergrondkleur.
Een screenshot met de ontwerpinstellingen.
Tip:
Publiceer je website om de wijzigingen te bekijken.