Automatische betaling op je creditcard

Leestijd 1 minuten
Om het factureringsproces te vereenvoudigen, bieden we jaar- en maandabonnementen aan, die automatisch worden afgeschreven op jaar- of maandbasis, afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekozen.
De automatische betaling die is gedaan, is waarschijnlijk voor de verlenging van een van je abonnementen, zoals je Premiumpakket, domein, Google Workspace-postvak of app-upgrade.
Je kunt precies zien waar de betaling voor was door je facturen te controleren. Klik hier om meer te lezen over het bekijken van je facturen.
Let op:
Als je nog steeds niet zeker weet waarvoor de betaling was, neem dan contact met ons op en we zullen je verder helpen.