Voor Wix-diensten betaalde facturen beheren

Leestijd 3 minuten
Je kunt al je facturen voor diensten waarvoor je bij Wix hebt betaald vinden op je Betaalgeschiedenis-pagina.Vanaf daar kun je door al je betalingen bladeren en meer te weten komen over specifieke afschrijvingen.
Als je je verlengingsinstellingen voor de dienst wilt wijzigen of je Premiumpakket wilt beheren, ga je terug naar de Premiumpakketten-pagina.
Let op:
Dit artikel verwijst naar het bekijken van facturen voor diensten die zijn gekocht bij Wix. Bekijk hier informatie over facturen die je naar je klanten hebt gestuurd.

Lees in dit artikel meer over:

Facturen bekijken

Je kunt facturen voor betalingen aan Wix voor Premiumpakketten en andere Wix-diensten bekijken op de Betaalgeschiedenis-pagina.

pagina met betaalgeschiedenis,
Belangrijke informatie over je betaalgeschiedenis:
Het Website-veld toont de website waarmee de dienst als eerste verbonden was toen de kosten werden uitgegeven. Dit kan zijn veranderd wanneer je de dienst hebt toegewezen aan een andere website.

Een factuur opzoeken

Zoek naar een specifieke factuur met behulp van de zoekvelden in Betaalgeschiedenis
Factuurgeschiedenisfilters,
Je kunt zoeken op:
  • Datum en plaats: Gebruik de Alle datums- en Alle websites-dropdowns om een afschrijving op datum of websitenaam te vinden.
  • Status en betaalmethode: Klik op Meer filters om te filteren op status en betaalmethode.
  • Trefwoord: Klik op Zoeken om met trefwoorden naar facturen te zoeken.
Tips:

Een overzicht van een afschrijving opvragen

Je kunt snel nuttige informatie over elke afschrijving ophalen in je betaalgeschiedenis. Om dit te doen:
  1. Zoek de afschrijving die je wilt opvragen.
  2. Klik op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Aanvullende informatie.
aanvullende informatie voor een factuur,

Facturen die niet gevonden kunnen worden

Als je een factuur niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat:
  • Facturen voor domeinen die naar Wix zijn overgezet pas in je account verschijnen nadat de overdracht is voltooid.
  • Twee of meer diensten met dezelfde vervaldatum kunnen op dezelfde factuur worden gecombineerd. Je kunt controleren of dit het geval is in het Beschrijving-veld van de afschrijving. Je hebt de mogelijkheid om andere diensten die op de factuur worden vermeld te openen door op de Meer weergeven-knop te klikken:

Btw op een factuur

Onze vermelde Premiumpakket-prijzen zijn exclusief btw. Afhankelijk van de belastingregels van je land, moet je mogelijk belasting betalen wanneer je een Premiumpakket aanschaft.

Als dat het geval is, kun je vóór het afrekenen en op je facturen de btw zien die bij je totaal is opgeteld. Staat er geen btw op je factuur, dan is er geen btw bij je in rekening gebracht.