Voor Wix-diensten betaalde facturen beheren

Leestijd 3 minuten
Je kunt al je facturen voor diensten waarvoor je bij Wix hebt betaald vinden op je Betaalgeschiedenis-pagina. Van daaruit kun je door al je betalingen bladeren en meer te weten komen over specifieke afschrijvingen.
Als je je verlengingsinstellingen voor een dienst moet wijzigen of je Premium- of Studio-pakketten moet beheren, ga dan naar Premiumpakketten in je Wix-account.
Let op:
Dit artikel verwijst naar het bekijken van facturen voor diensten die bij Wix zijn gekocht. Bekijk informatie over de facturen die je naar je klanten stuurt.

Facturen bekijken

Je kunt facturen voor betalingen aan Wix voor websitepakketten en andere Wix-diensten bekijken op de Betaalgeschiedenis-pagina.
Je kunt de informatie op je facturen ook bijwerken. Bijvoorbeeld adres, bedrijfsnaam en btw-nummer. Lees meer over het bijwerken van je facturen voor Wix-diensten
Een screenshot van de betaalgeschiedenispagina in een Wix-account met facturen voor betalingen aan Wix.
Belangrijke informatie over je betaalgeschiedenis:
Het Website-veld toont de website waarmee de dienst als eerste verbonden was toen de kosten werden uitgegeven. Dit kan zijn veranderd wanneer je de dienst hebt toegewezen aan een andere website.

Een factuur opzoeken

Een specifieke factuur te vinden met behulp van de filters en zoekvelden op je Betaalgeschiedenis-pagina.
Een screenshot met de optie Meer filters op de pagina met betaalgeschiedenis in een Wix-account.
Je kunt zoeken op:
  • Datum en plaats: Gebruik de Alle datums- en Alle websites-dropdowns om een afschrijving op datum of websitenaam te vinden.
  • Status en betaalmethode: Klik op Meer filters om te filteren op betaalstatus en betaalmethode.
  • Trefwoord: Klik op Zoeken om met trefwoorden naar facturen te zoeken.
Wil je je factuurgeschiedenis exporteren?
Klik op de Exporteer-knopom je betaalgeschiedenis in CSV-indeling te exporteren. Je kunt ervoor kiezen om alle facturen te exporteren of een gefilterde CSV te exporteren op basis van de Meer filters- of Zoek-opties.

Let op: Je kunt maximaal 3.000 facturen per export downloaden. Als je export deze limiet overschrijdt, probeer dan je facturen op jaar te filteren.

Een overzicht van een afschrijving opvragen

Je kunt snel nuttige informatie over elke afschrijving ophalen in je betaalgeschiedenis.

Om aanvullende informatie over een afschrijving te bekijken:

1. Zoek de afschrijving die je wilt bekijken.
  2. Klik op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Aanvullende informatie.
Een screenshot met de optie Aanvullende informatie om meer details over een factuur te bekijken.

Facturen die niet gevonden kunnen worden

Als je een factuur niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat:
  • Facturen voor domeinen die naar Wix zijn overgezet pas in je account verschijnen nadat de overdracht is voltooid.
  • Twee of meer diensten met dezelfde vervaldatum kunnen op dezelfde factuur worden gecombineerd. Je kunt controleren of dit het geval is in het Beschrijving-veld van de afschrijving. Je bekijkt de gecombineerde diensten die op de factuur staan door op + {#} meer te klikken onder de dienstbeschrijving.

Btw op een factuur

Onze vermelde prijzen zijn exclusief btw. Afhankelijk van de wetten van je land, moet je mogelijk btw betalen bij de aankoop van een Premiumpakket of Studio-pakket.

Als dat het geval is, kun je vóór het afrekenen en op je facturen de btw zien die bij je totaal is opgeteld. Staat er geen btw op je factuur, dan is er geen btw bij je in rekening gebracht.