Apps verwijderen

Leestijd 3 minuten
Er zijn verschillende soorten apps beschikbaar in de Wix-appmarkt. Afhankelijk van het type app moet je ze op een andere manier verwijderen. Kies hieronder het relevante type app voor instructies over het verwijderen ervan.
In dit artikel lees je hoe je het volgende verwijdert:

Een paginagrote in de Editor app verwijderen

Wanneer je bepaalde apps aan je website toevoegt, zoals Wix Stores, Wix Blog of Wix Bookings, wordt er een nieuwe websitepagina toegevoegd.Je kunt de pagina niet zomaar verwijderen, je moet de app verwijderen uit Apps beheren.
Belangrijk:
Na het verwijderen van de app en het publiceren van je website, worden alle gerelateerde widgets, pagina's, gegevensverzamelingen en de aanwezigheid op het dashboard ook verwijderd.

Om een app met een volledige pagina te verwijderen:

1. Als je een abonnement voor de app hebt gekocht, zorg er dan voor dat je je app-abonnement opzegt.
  2. Klik bovenaan je Editor op Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram.
  3. Klik op Apps beheren.
  4. Klik naast de app die je wilt verwijderen op het Meer acties-pictogram.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen in de pop-up om de app van je website te verwijderen.

Een app die aan een pagina is toegevoegd in de Editor verwijderen

Sommige apps kunnen op verschillende websitepagina's worden geplaatst en kunnen worden verplaatst. Ze nemen geen hele pagina in beslag. Om deze apps te verwjderen, kun je ze eenvoudig van je pagina verwijderen.

Om een app die aan een pagina in de Editor is toegevoegd te verwijderen:

1. Zeg je app-abonnement op.
  2. Klik op de app in je Editor.
  3. Klik op Delete op je toetsenbord, of klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen.
  4. Publiceer je website om de wijzigingen op te slaan en alle gerelateerde tabbladen van je dashboard te verwijderen.
Let op:
Als je dezelfde app meerdere keren hebt toegevoegd, moet je elke instantie van de app afzonderlijk verwijderen.

Een app die alleen aan het dashboard van je website is toegevoegd verwijderen

Sommige apps werken op de achtergrond en worden niet aan je Editor toegevoegd. Ze verschijnen alleen op het dashboard van je website.

Om een dashboard-app te verwijderen:

1. Zeg je app-abonnement op.
  2. Ga naar Apps beheren op het dashboard van je website.
  3. Klik naast de betreffende app op het Meer acties-pictogram.
  4. Selecteer Hoe te verwijderen.
  5. Klik op Editor openen en volg de instructies in de pop-up om te verwijderen.